Blog van Knipoog

22. mei, 2018

2018; Clown Knipoog is de afgelopen periode weer fijn aan het optreden geweest met de Zeepbellen XXL. Ze was o.a. te zien op de Oranjemarkt in Doesburg en bij de Pinksterfeesten in Delfzijl.
De volgende optredens zijn op
* 3 juni tijdens de Dag van het Meer in Steendam
* 10 juni tijdens de Dag van de Natuur in de Heemtuin in Muntendam
* 16 juni bij het Pagefestival in Stadskanaal
* 17 juni tijdens de Kunstmarkt bij de Fraeylemaborg in Slochteren
* 24 juni tijdens de Dag van het Park in het Gorechtpark in Hoogezand
* 7 juli tijdens Uitdagend Delfzijl in het centrum van Delfzijl
* 19 juli bij de laatste schooldag van de peuterspeelzaal in Siddeburen
* tijdens Festival Art Carnivale van 20 t/m 22 juli aan de oevers van het Schildmeer in Steendam ( www.artcarnivale.nl , ook te vinden op Facebook).
Zie je zeepbellen zweven dan kun je het optreden van Clown Knipoog als "Blije Bij" mee beleven ;-) 

4. dec, 2017

Op zaterdag 9 december is Knipoog, geheel in kerstsfeer, weer gastvrouw bij Kunst in de Kerk te Appingedam. Zij promoot dit leuke evenement en heeft voor de kleine bezoekers iets lekkers bij zich, met dank aan de organisatie. KOM KUNST KIJKEN EN KOPEN 😉
Rondom de Nicolaïkerk is Lutje Winter Welvaart met kraampjes en vermaak. 

14. okt, 2017

Revalidatiecentrum Beatrixoord organiseert een dag voor broertjes en zusje van kinderen met een lichamelijke beperking die vaak de meeste zorg en aandacht krijgen... Omdat Clown Knipoog ooit zelf in Beatrixoord revalideerde na een cervicale dwarslaesie draagt ze graag haar "belletjes" bij aan deze middag! 

14. okt, 2017

Haar alter ego 'Monsieur Rarekieq' maakt foto's van bezoekers aan de beurs, net zo leuk , lief, grappig of gek als je zelf wilt. De foto's worden geplaatst op de Facebookpagina van de beurs waar u ze zo mag kopiëren om dit moment tot in lengte van dagen te kunnen bewaren.
https://www.facebook.com/events/1347990985273512/

 

 

11. dec, 2016

Ondanks het miezerige weer en een grauwe dag werd Kunst in de Kerk goed bezocht en Lutje Winter Welvaart met de braderie, live muziek en prachtige schepen ook. Clown Knipoog was suikerzoet dit jaar en zowel zij als de 'levende kerstboom' van Theaterpret fleurden beide evenementen weer op. Meer foto's zijn te zien op: www.eemskrant.nl met dank aan de fotograaf voor bijgaande foto.